Connect with us

Бай Ганьо

Вестник „24 часа“ официално обърна резбата: Киро вече не е пич, а наркоман, който плюе Борисов

Published

on

Харвардците бяха упреквани през кампанията, че залагат на черния PR. Емоциите достигнаха връх, когато Кирил Петков дотича в bTV уж за да замести колега. Дали обаче това помогна на харвардците да се доближат опасно до победителя?

Според тези, които одобряват трика на Петков, именно на него се дължало наваксването в резултата. Според критиците му обаче, след като с този скандал и негативната си кампания “Промяната” взе 20%, значи потенциално е имала много повече и ги е загубила.

Защото в България по принцип негативните кампании не работят, дори когато си прав. И особено когато идваш с обещание за нов тон и добри нрави в политиката.

Според човек от екипа на “Промяната” нахлуването в bTV на Петков

е обмисляна дълго стратегия

Петков е пратен, за да унижи публично Борисов, че бяга от дебат, а “лидерите са тези, които трябва да разясняват политиките на хората” (според собственото обяснение на харвардеца).

Въобще кампанията на „Промяната“ бе фокусирана към миналото и единствено срещу лидера на ГЕРБ и неговото управление. Дни по-рано Петков и Василев го предизвикаха на дебат и той предизвестено отказа да спори с „тези, които са го арестували“.

В студиото на bTV Петков главно се надвикваше с останалите и крайното впечатление в социалните мрежи бе излишна свръхвъзбуда, липса на възпитание, дори предположения за употреба на определени вещества. 

ПП: Това е част от анализ на провалената кампания на Кирил Петков във вестник „24 часа“! Същият вестник само допреди 2 седмици не даваше да се напише лоша дума срещу афериста, а разследвания показаха, че е захранван с милиони от правителството. Още тоава предупредихме тъпия Петков, че щом падне от власт, Венелина Гочева първа ще му пререже гърлото! Просто това й е начин на живот. Даже сигурно е приготвила за преиздаване „Бойко, който винаги се завръща“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени