Connect with us

През пура ми е

Да държиш 4 валета на всичко коз и Бойко да те вкара! Страшно си тъп, Кире! Пиарите ти също…

Published

on

Няма начин поне веднъж да не са ви идвали 4 валета на белот. Мечтани карти за всичко коз. И трябва да си кръгъл идиот, за да загубиш раздаването… Като Кирил Петков, Найо Цицин, Маламанов, Лена, Пена и останалите, които загубиха изборите. Те държаха 4-те валета на вота в ръцете си и въпреки това така се сгромолясаха, че им остана единствено злобата.

Парите бяха в тях. Опитаха се да купят всичко, каквото могат. И успяха да напазаруват, при това немалко. На всеки билборд на ГЕРБ, извадиха по 20. На всяко гостуване в ТВ на човек от ГЕРБ, отговориха с по 10. Купиха си самозвани пиари за милиони евро! Изляха торби с пари в ютюб, социални мрежи, че дори и порносайтове! НИКОГА ДОСЕГА ПАРТИЯ НЕ Е ПРЪСКАЛА У НАС ТАКИВА ПАРИ ЗА ИЗБОРИ!

Журналистите бяха за тях! 95 процента от Цветанките, Бенатките, Паунките, Лорите и останалите бяха откровени буфосинхронисти, на които Киро, Асен и Лорер задаваха глас. В ТВ-студията Петков и компания ги посрещаха с любов! Само за цвят канеха и такива от ГЕРБ, за да ги тероризират в ефир с въпроси, които мисирките на промяната никога не зададоха на омаскарените лица от ПеПе. Цяла кампания никой не обели дума за Киро, Лена и парапета, докато Шкафчето на Борисов го размятаха като в „Бригада Нов дом“. Стигна се дотам Цветанка да реве в ефир, че момчето от Канада си отива…

Социолозите работеха за тях. Нормално! Та Първан Симеонов беше на една маса в Министерски съвет с Киро и Рашков, когато първият от черешата нареди на втория под масата да ходи да арестува Борисов! Дори, когато беше ясно, че България не иска повече харвардските аферисти, първанките търчаха по студиата да обясняват, че Промяната се срива, но има капацитета да се надигне и да изненада на вота. Социолозите така и не показаха какво е истинското отношение на народа към провалената власт!

Фейсбук тероризираше за тях! В следващите дни ще направя детайлен анализ какво се случи в социалните мрежи. Сега само ще спомена, че беше блокирано разпространението на сайтове, неподкрепящи киретата. Ударени бяха профили на авторитети, съмняващи се в способностите на Киро и Асен. Ограничиха страници и групи, несъгласни с разпространяваните лъжи от компрометираната власт. Напазаруваха се стотици тролове, хвърлени да докладват и свалят страници на известни анализатори. И не на последно място – ПеПе изля над половин милион за реклама във Фейсбук. Колко са платили под масата за натиска на Фейсбук над несъгласни хора и медии, един Господ знае.

Киро седна да играе белот с Бойко Борисов и като видя четирите валета в ръката си – пари, медии, социални мрежи и социолози, вдигна на всичко коз. Въпреки това Борисов го вкара вътре! Затова и днес такива като Киро и Асен се плашат пак карти да играят с Бойко. Този път за правителство. Ще се види отново какви са идиоти!

Най-четени