Connect with us

Бай Ганьо

След 3 дни на черешата, Ицо Хазарта проговори! Всъщност май още е там: Бих Бойко!

Published

on

След 3 дни на черешата, депутатът от „Продължаваме промяна“ Христо Петров (Ицо Хазарта) направи своя първи коментар след изборите на 2 октомври. Той благодари на избирателите в личния си профил във Фейсбук и обяви поведението им за „достойно, въпреки различните ни политически пристрастия“. Не пропусна и да направи коментар към опонентите и социолозите. 

„Огромна част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа“, пише Хазарта, визирайки лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Христо Петров поздрави иронично и социологическите агенции, че този път са успели да познаят победителя. 

„Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие“, написа той и ги подкани да напишат декларация по този повод. Преди изборите Хазарта влезе в конфликт със социолозите като обяви, че агенция е искала допълнително заплащане, за да изкара „Продължаваме промяната“ на първо място. Последва остър отговор от социологическите агенции, които поискаха от него поименно да назове тази агенция, което Христо Петров не направи.

Advertisement

„На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб“, поздрав бе отправен и към Бойко Борисов, с когото Ицо води лидерска битка и зауби сериозно с 5%.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени