Connect with us

Гербери

Ядосаха Борисов и той изригна: Искате да си направя правителство и да арестувам Киро и Асен ли?

Published

on

С някои, с които сме в добри отношения, мога да се видя аз, а с другите ще се видят други. През 90-те имаше контактни групи. Това каза експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг на партията. 

„Не поставям условия. Те поставят условия и аз съм готов да изпълня тяхното. Ако искат Петков и Василев да си стоят там, но е хубаво да се даде пример. Ако аз съм причината… Не мога да кажа, че се махам от ГЕРБ, за да победят. Не мога да го кажа. Ние правим анонс. Може да откажат и на контактните групи. Просто казах кои са хората, които могат да говорят дори на едната тема“, посочи той. 

Попитан дали разчита на отцепници, Борисов категорично заяви: „Не, не може когато си бил с една партия, да се отцепиш“. „Искат да се отдръпна, отдръпвам се. Да се пенсионирам? Малко става „стани да седна“, ама ако искат, ще се пенсионирам. Изглежда като да махнем Борисов, за да спечелим изборите“, заяви още той. 

Репортер пък ядоса екс-премиера с въпрос как ще се коалира с Петков и Василев, които пак говорят за негов арест: „Вие какво искате, да си направя сам правителство и да ги арестувам ли“!?

Най-четени