Connect with us

Нюзрум

Христо Иванов взриви държавата: Не ме интересува! Българите ще ходят пак да гласуват! Без правителство!

Published

on

„Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно, защото реалността е ясно четима във вота. С подобен ход ние само ще задълбочим политическата криза, няма да я решим“, това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов относно бъдещото правителство. 

Издънката на комунистическия род Бойкикиеви обясни, че не е притеснен, че България отива на нови избори в най-страшните месеци от годината: Щом така се налага, ще ходят да гласуват хората!

„Нека сега ГЕРБ направят управление с „Възраждане“ и ДПС, да видим как ще им се получи. Моето притеснение не е че няма да има управление, а че и следващият път няма да има“, коментира Иванов, явно превъзбуден да ходи постоянно на избори. 

Съпредседателят на „Демократична България“ заяви, че те ще участват в разговори с формации, които искат да има промяна в държавата. 

Advertisement

„Политическите сили и президентът Радев е добре да се споразумеят какви ще са правомощията на служебния кабинет. Президентът няма правомощията да извади България от цивилизационния формат. Властта не е негова“, заяви Иванов и изрази опасенията си от нови предсрочни избори. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени