Connect with us

Fake Harvard

Арестът на изобличените крадци Кирил Петков и Асен Василев отложен за след изборите! Вижте защо

Published

on

Провалените лидери Кирил Петков и Асен Василев са в истерия, че още следващата седмица може да се окажат с отнет имунитет. Стига да има парламент, който да го гласува.

Двамата били наясно, че арестът им е отложен за след изборите, за да не се създава излишно напрежение сега, което да ескалира в неделя на вота. Затова гледат сами да го провокират от няколко дни. Идеята на харвардските аферисти е, ако ги арестуват, да пледират, че това е политическа репресия.

Както е известно вече изтече доклад на ДАНС, който разкрива престъпления на Кирил Петков и Асен Василев за стотици милиони евро. В него има данни и от ЦРУ, което подсказва, че партньорската служба също е вдигнала мерника на Кирчо и Кокорчо.

Имало е вариант имунитетът на двамата кандидат-депутати да бъде поискан още миналата седмица, но лично президентът Румен Радев е възразил. Той се опасявал освен от напрежение в страната и от нещо друго. А именно: Да не се получи като с ареста на Бойко Борисов, който имаше обратен ефект за извършителите му. Партията на репресирания лидер се консолидира и си върна първото място.

Дните на Кирил Петков и Асен Василев са преброени и по друга причина. От американското посолство настояват двамата да предадат партията на Даниел Лорер, бесни от заиграванията на измамния тандем с големи руски фирми и сделките за над милиард евро.

Най-четени