Connect with us

Timeline

Той съсече Киро Петков: Пич, не ГЕРБ, а простотията, лъжата, лудостта и дрогата те съсипаха

Published

on

Изборната кампания приключи! Дори заклетите фенове на Киро са фрустрирани и разколебани, за тях той вече е напълно нерентабилен. Зрелищното самоубийство на Петков на живо в ефир изсмука цялата периферия на ПП и в неделя те ще паднат на едноцифрено число – 6-7 до 8%.

Стана точно навреме, за да го осмислят и чуят по всички села в оставащите до неделя часове. Като в индийска сапунка точно за 5 минути в една сцена на забавен каданс всички измами на главния герой лъснаха и маската падна, а под нея се разкри и за бабичките – истински индиец от махалата.

Киро бе промотиран с имиджа на обединител срещу статуквото, а сега всички са обединени срещу него, дори доскорошните му коалиционни партньори. Дори пиарките се отказаха и вдигнаха ръце от него. Кирчо е като спукана гайда спихнала, остана му само Лена да го брани по социалките в жалки постове и коментари, разправяйки се с доскорошните им разочаровани от нелепите прояви сподвижници.

Не ГЕРБ победиха, а Кирчо най-накрая успя сам зрелищно да се самообеси пред широката публика. Простотията, лъжата и лудостта, съчетани със злоупотреба с наркотици, могат да бъдат крити известно време, но не и цяла година.

Готиното е, че Киро завлича и спонсорите със себе си. Също и безвъзвратно опустоши репутацията на „жълтоклюните либерали“. Финалът на сапунката предстои обаче след финалните резултати в неделя. Тогава започва братоубийствената касапница сред башибизука, събран от кол и въже в т.н. “ Продължаваме промяната“. Не се съмнявайте, че такива като Кирчо, Лена и Ицо Хазарта ше бъдат изглозгани до кокал от глутницата.

От профила във Фейсбук на Николай Бареков

Най-четени