Connect with us

Fake Harvard

Ицо Хазарта в грозно видео: 14 години съм се друсал нон стоп! После станах алкохолик! След това депутат

Published

on

„Истински рок стар живот. Много пъти сме тупали, много пъти сме пушили. Аз съм пушил коз 17 години без да спра – между 97-ма и 2013 година. Употребявал съм много неща, а през 2012 г. осъзнах, че имам тежък проблем с алкохола”. Това нетипично за един кандидат за народен представител признание направи Ицо Хазарта от ПП в студиото на Тото от „Скандау”.

На 26 септември той даде подробно интервю, в което описа преживяванията си в парламента, впечатленията си от политиката и новата си песен за „депутата Христо“.

Кандидатът от ПП разказа сърцераздирателна история за лидера си Кирил Петков, който като премиер спял по 4 часа на нощ и тичал непрекъснато да решава кризи. Въпреки това неразбиращи хора си позволявали да му търсят сметка за цените и инфлацията.

„Той да обикаля и да драска цените ли?“, попита реторично Хазарта.

За периода, в който е народен представител Христо Петров не вписа в CV-то си никаква парламентарна активност – нито един внесен законопроект, изменение между първо и второ четене или някаква форма на парламентарен контрол. Изявите му от най-високата трибуна в държавата се броят на пръсти и винаги бяха срещу политически опоненти вместо по темите от дневния ред. Неговото място в следващия парламент обаче и така е гарантирано. Хазарта е водач на листата на ПП в столичния 25 МИР.

Най-четени