Connect with us

Fake Harvard

Обявиха Кирил Петков за маниакално опасен за националната сиурност

Published

on

А този човек простоКиро с всичките си действия е доказал невъзможността си да бъде управленец. Той е опасен за националната ни сигурност“.

Това заяви за Епицентър. бг Вежди Рашидов по повод снощния цирк, който сътвори Кирил Петков, нахлувайки в студиото на БТВ

Ето какво каза Вежди Рашидов:


Безпрецедентен дебат видяхме в сряда вечер – станахме свидетели на нахалството на един неуравновесен човек с уклон към маниакалност и наполеонов синдром за величие.

На човек, който си позволява – неизвестно с какво право – да говори от името на българския народ и който си е въобразил, че е приватизирал правото да представя България, което е обидно за българските граждани, независимо от тяхната идеология, религия и произход.


В този дебат мога да поощря поведението на водещата Мария Цънцарова, тя се държа като истински жирналист пред едни политици, заредени с опорни точки, които каканижат като стихотворение.

И никой не говореше за програми, а думата народ отсъстваше.

Тези хора нямат срам и свян за изпуснатата инфлация, за оскъпяването на живота и за студа, който ни очаква заради личните интереси, безхаберието и бездарието на просто Киро и кликата му.


Поздравявам за достойното поведение представителите на ГЕРБ, които напуснаха неравностойния дебат.


А този човек простоКиро с всичките си действия е доказал невъзможността си да бъде управленец.

Той е опасен за националната ни сигурност.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени