Connect with us

Нюзрум

Слави с извънредно предаване, разкри защо Киро е прост лъжец, а Асен – хитър измамник

Published

on

„Кирил Петков, с когото съм разговарял много пъти, е лъжец, който си вярва, по подобие на Жорж Ганчев. Той каза, че аз съм му се обадил по телефона и съм му казал – да ми запазиш моя милиард, или нещо такова. Асен Василев пък е лъжец, който те гледа в очите и те лъже, но видимо знае, че лъже. Докато Кирил Петков, докато изрича лъжата, след секунди вече вярва, че това е истина. Затова и не може да го хване детектор на лъжата“.

Това каза лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в живо предаване от читалище, наречено  „Жива връзка“ по партийната телевизия 7/8, по повод злополучния предизборен дебат по bTV. Той отговаряше на зрителски въпроси.

И отговори с категорично „не“ на въпрос би ли приел коалиция след изборите с ГЕРБ.

Той хвърли стрели към лидерите на БСП и „Демократична България“ Корнелия Нинова и Христо Иванов – „аз имам какво да работя, ако не съм политиката, а те? Хората си имат притеснения, аз нямам“.

„Ние сме част от военния съюз НАТО и това е прекрасно. И трябва да носим отговорност, като помагаме на Украйна с каквото можем“, допълни Трифонов на въпрос от публиката в читалището.

Най-четени