Connect with us

Timeline

Топ-юрист алармира какво готви Киро Петков за неделя вечер! Това в bTV ще ви се стори песен

Published

on

юристът Борислав Цеков, Фейсбук

Носи се упорит слух, че в неделя вечер Киро ще нахлуе в телевизията, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира за създаването на алтернативен парламент на „Промяната“ и паралелно правителство на „Промяната“, оглавявани от него, защото е лидер и най-ясно може да представи политиките и да си довърши работата.

Ще се нарекат управление на Кироландия, за да не се бърка с България, защото този бранд – България, е компрометиран, понеже Бойко Борисов и всякакви други са избрани от някакъв народ в парламента. За административните нужди на алтернативната и паралелна власт, се очаква да поиска сградата на НДК, АЕЦ „Козлодуй“ и няколко хотела по Южното Черноморие.

Ще се снабдяват с газ от посредници на „Газпром“, защото са против „Газпром“, ама друг път. В алтернативния парламент ще заседават само верни на „Промяната“ кадри, подбрани лично от Ленчето след кратко интервю. В паралелното правителство Киро ще работи сам, защото други само биха му пречили да си довърши работата.

Асен, Ждрольо Минчев и Мирилайлай (Лорер) на ротационен принцип ще изпълняват функциите на държавен глава, за да се пука от яд Радев, а Калинка Константинова от АмБъл ще представлява Кироландия в ООН-ето. Татко Петко – началник на „Капитан Андреево“ в сянка и специален пратеник в Белия дом. Кироландия няма да има конституция, защото само пречи и въобще това конституциите са досадна реликва от миналото.

Общо взето това е управленската схема  която се върти в главата на Киро. Подредена, ясна – куролация на макс и алангро на толеранцията. Ако ме разбирате какво ви адресирам.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени