Connect with us

Гербери

Бойко прочете в Костинброд доклад на ДАНС: Киро и Асен са разследвани за 100 млн. кражба!

Published

on

„Парите ги няма, фискалният резерв го няма. 1 млрд. лв. за „Хемус“ ги няма. 1,2 млрд. лв. за водопроводи ги няма.” Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Костинброд с членове и симпатизанти на партията.

Лидерът на ГЕРБ довърши: „Кога ще ги изработим тези пари, за да правим сцена или информационен център тук, в Костинброд? Държавата е счупена. Не е смешно, трагично е. После ще излязат на Орлов мост и ще кажат, че ние сме виновни. Въпросът ми е кой ги инсталира, кой искаше България да е разрушена?”

Бойко Борисов прочете част от публикация, свързана с доклада на ДАНС за далаверите с газа на предишните управляващи: ,,Кирил Петков сключва фиктивен договор за 1 млн. лв. с консултанти. Засечени 5 офшорки, свързани с „Продължаваме промяната”, през които минавали комисионни. Прокуратурата разследва Кирил и Асен за 100 млн. лв., „ощипани“ от бюджета”.

Пред препълнената зала на  читалище „Иван Вазов-1947“ лидерът на ГЕРБ показа с графика как държавният дълг се увеличава драстично при управлението на „Промяната“. В момента дългът от 29,2 при ГЕРБ е скочил на 36,2 млрд. при Асен Василев.

След това Борисов показа и графика за увеличаването на инфлацията – от 0,6 при ГЕРБ, до над 15% при „Промяната“.

Лидерът добави, че България е преживявала войни, ще преживее и Киро и Асен.

На срещата със симпатизантите се изказаха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, водачът на листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов и вторият в нея – Радомир Чолаков.

Бойко Борисов поздрави листата на ГЕРБ за София-област, пожела успех на кандидат-народните представители от Костинброд Кристина Йорданова и Жаклин Костадинова, снима се с всички присъстващи членове и симпатизанти на партията.

В залата присъстваха кметовете на общините от ГЕРБ: Божурище, Сливница, Драгоман, Годеч, Ихтиман, Костенец, Долна Баня, Копривщица, заедно с членове и симпатизанти, представители на структурите и жители от всички други общини от София-област.

ПП ГЕРБ – Костинброд за пореден път показа, че е силна, обединена и мобилизирана организация!

На 2 октомври всички в София-област  ще докажем, че сме “ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА” !

Най-четени