Connect with us

Timeline

Той избухна сензационно: Бавят арестта на Киро и Асен, за да минат изборите! След това ще е първа новина!

Published

on

КОЙ пази Кирил Петков??

Навремето мен ме съсипаха с лъжи и компромати Бтв, Нова, че и прокуратурата впрегнаха и то без основание, освен с политически цели. НАП би световните рекорди и ми направи ревизия десет години назад на трудовите договори, (защото други доходи нямах), само за две седмици, за да излезезе с акт в първия ден на изборната кампания през септември 2014, когато бях заплаха за цялото статукво.

Сега нито един въпрос от мисирките в големите телевизии за комисионните от Газпром, потънали в кирчо-асенчовите офшорки, нито въпрос за доклада на ДАНС по сигнал на ЦРУ, който ПИК осветли. НАП мълчи за над 100 милиона, преведени в сметки на близки до Кирил Петков и Асен Василев. КПОНПИ също. Мълчи и прокуратура и ДАНС, които лично сезирах (и Спецов също) още през март- април, че Кирил и Асен по престъпна, но нагла и плоска схема, продават газ от Чирен на фирма МЕТ, която после ни го продава обратно с 50% надценка и то без да го е вадила от нашето газохранилище.

Толкова ли е трудно, след като чуждите служби са ни пратили сметките по офшорките на Кирил и Асен, просто да ги отворят на светло от ДАНС и прокуратурата и да им искат имунитетите от ЦИК.

От един стар депесар съм чувал, че ако едно правителство не е ясно седмица преди изборите, то и парламентът няма да го бъде. Е, този път ще го бъде и затова бавят Кирил Петков за след изборите. После ще има обвинения, белезници, арести за него и аверите му по бързата процедура, защото далаверата му е явна, но депутатите на Киро и Асен им трябват за трупни донори в бъдещия парламент. САЩ и ЕС отдавна са отписали „Промяната“, но не е честно органите на правото в България да прилагат двоен аршин и да играят политически игрички и да отлагат обвиненията и белезниците с предизборни цели за едни национални престъпници и далавераджии с живота на бедните българи! Бавят арестите от политически съображения, това е.

От профила на журналиста Николай Бареков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени