Connect with us

Нюзрум

Лице на ДеБъ и звезда от „Биг брадър“ нападна Христо Иванов: Не мога да гласувам за това създание

Published

on

Известната активистка на ДБ и участничка в „Биг брадър“ Аделина Банакиева обяви, че на предстоящите избори няма да даде своя глас за партията на Христо Иванов. Причината е включването на Иван Калчев, Глиги в листите за предстоящия вот.

Вчера в социалните мрежи изтече видео на Глиги, от което става ясно, че според кандидат-депутата, ако на някой му се роди дете с проблеми, физически или психически такива, то те да имат право да го евтаназират. Според Иван Калчев нямало нищо притеснително и лошо в това да има трафик на деца или пък те да бъдат продавани за органи.

Ето какво написа по темата Банакиева:

Добро утро. Аз съм от тези търпеливи идиоти които системно гласуват. Гласувам за ДБ заради хора в листите им като Кремена Кунева, Таня Андреева, Летящата козила… хора с които се познаваме и гледаме в една посока.

Следя страницата на Георги Илиев и си мечтая да го видя кмет на София.

Мрънкам, пиша… но давам гласа си.

Е да… ама..

Да видиш в листата на своя избирателен район ТОВА име, ТОВА създание… в листата на ДБ..

ми… пичове, ясно ми е колко няма хора, ясно ми е как се пълнят листи, ясно ми е, че няма как да проверите всеки, но моят глас на 2/10 няма да отиде към партия която ще допусне ТОВА име да остане в листите ѝ, независимо кога е сниман клипа.

И няма да кача на стената си тоз клип, вие си знаете.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени