Connect with us

Гербери

ГЕРБ официално: Искаме качествено разследване на Асен Василев и Кирил Петков! За цяла година афери

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с партийния актив в Ловеч.                               

Искам качествено разседване, и по темата за нереално високи цени за бензин, и по темата с газа, и по всички техни корупционни седелки, които те провеждаха през последната година. Това обяви водачът на листата Николай Нанков в началото на срещата. Той нотбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ  добави, че за първи път му се е наложило да отказва на симпатизанти и членове да идват, тъй като няма място.

„Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим как ще изкараме измата и ще има ли ток, как ще си платим сметките. Че „харвардци“ ще докарат подобна разруха, инфлация и застой, невиждан повече от 20 г.“, възмути се бившият регионален министър пред погледа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и ексшефката на ПГ на партията Десислава Атанасова.

Нанков се възмути от спирането на инфраструктурни проекти като магистрала „Хемус“ и пътните ремонти. Това, което започна да се прави, отново е по нашите договори, по договори, за които търдяха, че са лоши, заяви той. Според него нищоправенето се дължи на това, че бившите управляващи не са успели да си намерят „концсионерите за магистраите и посредниците като при достаките на газ“.

Най-четени