Connect with us

Бай Ганьо

Щерката на Андрей Райев написа особена гадост за Бойко! Други я преписаха, но я изтриха с отвращение

Published

on

Сайтът „Offnews” публикува фалшива новина, свързана с  обсъждането в ЕП на незаконния арест на Бойко Борисов. Според изданието лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер е бил освиркан, докато  е говорил за ареста на бившия български премиер и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. Автор на фалшивата новина е пенкилерът Ружа Райчева. Дъщерята на социолога Андрей Райчев се пробва за депутатка на Слави, преди това беше протестър, а сега явно се прехранва като автор на фалшиви новини!

„И още един пример – в последната Конференция на партиите дебатирахме ситуацията в България. Двама независими съдии обявиха ареста на опозиционния лидер в България Бойко Борисов за незаконен, наистина е сериозно. Само исках дебат за върховенството на закона в България, но ми беше отказано от Зелените. Не политизирайте нещата, когато говорим за върховенството на закона”, гласи изказването на Манфред Вебер.

Истината е, че думите му не предизвикаха освиркване, а бурни аплодисменти от цялата зала.

Реакцията на негодувание в Европарламента започна, когато Вебер влезе в полемика с лидерката на Зелените в ЕП и нямаше нищо общо с лидера на ГЕРБ.

Припомняме, че на 24 август Административният съд София-град обяви заповедта за ареста на Борисов за незаконна. Решението му бе окончателно.

ОфнюзОфнюз

Фейкът разпространиха също Novini.bg, Евроком, Сега, Debati.bg, Frognews и 24 часа. Като последните бързо свалиха новината.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени