Connect with us

През пура ми е

ГЕРБ не води със 7% на ПП, както твърди „Галъп“! ГЕРБ води с толкова, че Кирил Петков да полудее

Published

on

Гледам снощи Първан Симеонов по Нова. Навякъл бял костюм, за да не се вижда черната му душичка. Тази, дето продаде на Киро гяволето.

Заради такива като Първан е хубаво някой, някъде да се сети да вкара в закона, че преди, по време и след избори, първансимеоновците трябва да декларират финансовите си отношения с партиите. За да знаем като съжаляваше преди година, че ГЕРБ не е умрял, от името на коя партия съжалява Първан. Или пък защо словоблудстваше снощи, че партията на Киро пада стремглаво, но видиш ли имала вече… голям собствен електорат, за да се надигне. Не думай, Първане! До онзи ден тая партия даже не беше регистрирана, за какъв собствен електорат говориш!?

Е, за радост на Първан има неща, които никой закон не може да го накара да декларира. Като например участвал ли е в онзи пореден променкаджийски запой, в който Бойко Рашков и Кирил Петков така се насвяткали, че решили да арестуват Бойко Борисов. А Първан Симеонов като видял, че харвардеца направлява с „Гугъл“ милиционерите на Рашков как да стигнат до къщата на Бойко, си плюл на петите. Знам и къде е отишъл…

Знам и друго – Първан блажи от Асен и си пие уискито с Киро! Затова хич не ми се вярва ПП да е само на 7 процента от ГЕРБ. Чини ми се доста повее са… А, да, и още нещо. Вярно ли е, че истинската разлика е в онова проучване, което си дал на Кирето и той е полудял?

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени