Connect with us

Нюзрум

Волен търси да бие мазен съпартиец на Кирил Петков и Асен Василев: Покажи се, бе, л@йно недоизср@но

Published

on


Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров побесня от русофобски статус на сина на бившия ни външен министър Соломон Паси – Исаак, и се закани да го срещне в улична схватка. „Ела някъде на светло, кретенче и ще видиш кой къде ще гние, ла*но недоиз*рано. И си кажи истинското име, дрисльо страхлив!“, изригна беловласият политик срещу младия путинофоб. Преди няколко дни Паси скандализира мрежата с прогноза, че всички „кучки“, кълнящи се във вярност на руския президент, съвсем скоро ще гният по килиите. И ги съветва бързо да бягат. 

Постът се разпространява от седмица из групите на поддръжници на войната и е надигнал огромна вълна хейт срещу поддръжника на „Промяната“ Паси. А в отговор русофилите отговарят на бившия министерски син, че него пък го грозял престой в „Белене“. Намират и се по-груби, засягащи еврейския произход на Исаак: 

„Исак Паси. Помияр мръсен. Ако Хитлер беше спечелил войната сега нямаше да мърсиш фейсбук със зловонната си уста. Моли се на Господ само да не те срещна на улицата!!!“. А заканата на Волен никак не се различава от тази в частта си да сгащи Паси навън и да го научи. 

Най-четени