Connect with us

Импийчмънт

Без да им казва имената, Румен Радев разкъса Кирил Петков, Асен Василев и цялото ДеБъ

Published

on

30 години след установяването на демокрацята у нас, още има политици, които са готови да жертват пазарните механизми заради идеологии. Това заяви президентът Румен Радев.

Европа се опитва да предотврати социалното напрежение и тежката зима, като се гарантира спокойствието на гражданите, но за сметка на жертването на пазарните меганизми, допълни той.

Според него въвеждането на таван на цените на горивата ще има неприятни последици, които ще тегнат над следващите правителства и поколения, уточни Радев. 

Основната задача на служебното правителство не е да ограничава производството и потреблението, основната задача е да търси най-евтините суровини независимо откъде и да предоставя най-добрите условия на българските граждани и на бизнеса, заяви той и заяви, че тази вечер бензинът е под 3 лева. Очевидно е, че три десетилетия от началото на демократичните промени, има политици, които са готови да жертват интересите на бизнеса и на гражданите, заяви още той.

Той коментира и темата за поставяне на таван на цените, който се коментира в ЕК и заяви, че това ще се отрази на пазара.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени