Connect with us

Fake Harvard

Ще изгонят ли от радиото звезда на БНР след този шамар по Киро: Зомбирана секта! Как им вярвате, бе?

Published

on

Много показателен за същността на нещото, наречено ПП, са изтеклите опорки и пиарски стратегии, предназначени за тяхната предизборна кампания. Това написа в личния си Facebook журналистът Петър Волгин. 

Ето какво допълни той:

„От пръв поглед личи, че нещата са написани така, че да ги разберат и най-интелектуално неизкушените пепейци. А повечето там са такива – без никаква способност за задълбочено и критично мислене, без никакви основополагащи познания. ПП не прилича на нормална партия.

ПП прилича на секта, която се напъва до пръсване от самовъзхищение. Като зомбирани рецитират едни и същи убоги опорки, написани им от найовци, македонци, израелци и всякакви други, събрани от кол и въже „специалисти“.

Рецитиращите смятат, че това е напълно достатъчно. Смятат, че е напълно достатъчно да изреват „долу мафията“, „направихме първите стъпки“, „да си довършим работата“, и целокупният български народ ще се влюби в тях.

Вярно е, че в днешния свят задълбочената мисъл отдавна е изместена от пиарски полуфабрикати. Но дори и за нашата елементаризирана действителност посланията на ПП звучат неприлично глупаво. Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на подобни „месиджи“, на слогана за „младите и честните“, които били срещу „старите и корумпираните“. Не е възможно да си чак толкова глупав, че да вярваш на подобни неща.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени