Connect with us

Нюзрум

Голяма гавра с човек на Киро в bTV! Топ-журналистка изригна: Брутално глупав, как ще гласувате за такива?

Published

on

Лют предизборен дебат по енергийните теми между Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС и Венко Сабрутев от „Продължаваме промяната“ (ПП) се проведе в сутрешния блок на bTV.  И завърши с нокаут на Сабрутев!

„Енергетиката е ключов сектор от икономиката на страната. Той е свързан пряко с националната ни сигурност. Този сектор касае всяко едно българско семейство и бизнес, затова е изключително важно да бъда управлявана компетентно и отговорно. За съжаление, това, на което бяхме свидетели последните месеци е безотговорно отношение към енергетиката, което доведе до хаос в сектора“, каза Петкова.

Тя заяви, че проектът „Балкански поток“ е изграден по всички европейски правила и са спазени всички изисквания.

Хайде да говорим с факти, а не с опорки, добави Петкова.

Провалихте гръцката газова връзка. Предоставихте енергетиката на офшорка, разкри бившата министърка на енергетиката.  „Ние сме за 100%  диверсификация на природен газ от „Газпром“. През всичките години на управлението ни сме работели за диверсификацията на източниците и маршрути за доставка на природен газ“, заяви Теменужка Петкова.

Сабрутев и отговори, че диверсификация няма, защото 90% от доставките на газ у нас идват от един договор с Русия.

Днес повече от всякога България има нужда от отговорно и стабилно управление. Управление срещу хаоса в енергетиката и цялото държавни управление. Политическа партия ГЕРБ и партньорите ни от СДС са доказали, че са по-силни от хаоса, завърши Теменужка Петкова.

Некадърното представяне на Сабрутев принуди топ-журналистката Калина Андролова да изригне: Теменужка Петкова унищожава в момента по бТВ Венко Сабрутев! Няма такива интелектуални неудачници като тези от ПП. Неграмотни, неграмотни, ДОСАДНО неграмотни. Вече дори не ми се пише тук. Не е детска градина, а училище за слабоумни… Не мога да повярвам, че някой може да гласува за тези обидно елементарни участници, каквито са представителите на недоразумението ПП. Умирам от срам, че може такава брутална глупост да се предлага в политическото ни пространство, да участва на избори и да има поддръжници. Дъно!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени